ARKADIA

Riktigt stark magi med varm humor & spontana ögonblick. Han är lyhörd, flexibel & har fantastisk fingertoppakänsla!

MINGELTROLLERI
Mingeltrolleri är den perfekta underhållningen i samband med en fördrink i baren eller i lobbyn när era gäster inväntar nästa programpunkt. Arkadia står redo med fickorna fulla av små mirakel – mirakel som får upplevas på riktigt nära håll och ofta i era egna händer.

SCENSHOW
Från scen framför Arkadia en interaktiv och humoristisk trollerishow med många skratt och förvånande utrop. Med ett varierande tempo och stor blandning av innehållet garanteras att det finns något för alla. Showen kan anpassas i längd efter ert arrangemangs behov. Oftast brukar 20-35 minuter vara lagom.

BORDSTROLLERI:
Mellan rätterna under kvällens middag dyker Arkadia upp vid varje bord och underhåller gästerna med en serie häpnadsväckande trolleritrick. Tankeläsning, hoppande mynt och makalösa kortkonster avlöser varandra med ett tydligt fokus på att alla runt bordet ska få med sig ett positivt minne av kvällens helhet. För att inte förstöra matupplevelsen trollar sig Arkadia genom borden med hänsyn till gästerna. Arkadia är snabb att avsluta ett trolleriset när huvudrätten kommer in för att sedan fortsätta när gästerna ätit upp.

Pris: Moms tillkommer. Vid behov av scen, ljud/ljus vid en show tillkommer en kostnad. Beroende på plats och förutsättningar för showen lämnas pris i samband med förfrågan.

Mingeltrolleri: 7 500:- ex. moms
Bordstrolleri: 8 500:- ex.moms
Scenshow: 8 500:- ex.moms
Mingeltrolleri + Scenshow: 12 000:- ex. moms

Våra aktiviteter