Lätt & lekfullt

Allt från kamper till teamövningar

Lekfullakamper
Kämpa lagvis i enkla men roande grenar i denna flerkamp. En lekfull aktivitet där alla kan delta och där skrattet kommer i första rummet. En pasande start på en trevlig fortsättning.

Pris: 250:-/p 1-1,5 tim, 10-200 p, inne eller ute, året om

Kluriga kampen
En fartfylld inomhustävling. Hotellet gömmer problemlösningar, klurigheter och gåtor av olika slag. Allt sker under tidspress och syftet är enkelt: det lag som lyckas bäst i poängjakten står som segrare. Snabbt och enkelt!

Pris: 190:-/p 1,5 tim, 9-150 p

Utmaningen
Rolig lagtävling där momenten är hämtade från kända TV program och sällskapsspel. En fartfylld och aktiv poängjakt där det gäller att göra rätt bedömning. Våga, satsa och vinn!

Pris: 250:-/p 1,5 tim, 9-60 p

Antikt eller bara gammalt?
Gissa och klura på ett roligt sätt kring gamla prylars värde, funktion och ålder. Blanda kunskap, lögn och fantasi och vinn ett pris från antikboden. en mycket uppskattad lagtävling som leds av en expert inom området.

Pris: 250:-/p 1,5 tim, inne året om, 8-50 p

Scenen är Er!
En ny annorlunda aktivitet. En kort och enkel poängjakt skapar turordningen att välja ämne för den föreställning som lagen efter ca 30 minuters förberedelsetid ska framföra för de övriga. Som en hjälp att få fantasin att flöda tilldelas alla lag viss rekvistita. En demokratisk röstning berättar vilket ”teatersällskap” som blir slut segrare. Initiativförmåga, oanade talanger och glädje ger publikens jubel.

Pris 280:-/p 2 tim, 15-70 pers, inomhus året om

Problemlösaren
En av våra mest populära teamaktiviteter. Gåtor, kluringar och allmänbildning kombinerat med lättare, fysiska övningar som ger lagom utmanng i skön skohsmiljö. En aktivitet som stärker gruppen.

Pris 280:-/p 2 tim, 25-120 pers

Kommunikationsövnngar
I denna aktivitet söker vi förståelse för hur olika vi människor kan uppfatta budskap. Detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an lättsamma och roliga övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas.

Pris 300:-/p 2 tim, 7-40 pers

Uppdraget
En aktivitet som är perfekt för den stora gruppen. Uppdraget kan liknas vid ett organiserat kaos där alla i laget har roller att fylla. Fantasi, kreativitet, laganda och organisationsförmåga ger bra utgångsläge i poängjakten.

Pris 220:-/p 1,5 -2 tim, 30-300 pers, utomhus maj-okt

Teambana
Här ställs gruppen inför olika uppdrag och problem. Stor samverkan och respekt för varandras olikheter krävs för att laget skall lyckas. En handledare följer gruppen och efter varje övning sker en reflektion över hur gruppen lyckats. En aktivitet som kräver tålamod och rätt isntällning. Ett pass på team-banan kan med fördel kopplas till en föreläsning inom ämnet.

Pris 330:-/p 2 tim, 7-30 pers, utomhus maj-okt

1000 m huvudbry
Lättsam tävling där helt oanade kunskaper kan komma till användning. I denna frågeslinga blandas klassiska 1X2-frågor med klura, nynna, lukta, uppskatta. Genomförs på gångvägar i hotellets närhet.

Pris 150:-/p 1-1,5 tim, 10-150 pers

OBS! Samtliga priser är angivna exkl 25% moms och debiteras för minimum 10 personer.

Våra aktiviteter