Samarbetsövningar

Team building på hög nivå

Kommunikationsövningar

Att flödet av information i dagens samhälle är viktigt är vi alla överens om. Likaså är det viktigt att vara medveten om hur olika vi människor kan uppfatta och tolka budskap. I denna aktivitet söker vi förståelse för detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas. en lagom vässad aktivitet att bygga vidare från och dessutom rolig.

Pris: 300:-/p 2 tim, 10-40 p, inne eller utomhus året runt

 

Problemlösaren

En av våra mest populära aktiviteter. Gåtor, kluringar och allmänbildning kombineras med lättare fysiska inslag i en skön mix där deltagarnas samarbetsförmåga ställs på prov. Tålamod, balans, lyhördhet och kunskap, allt behövs för ett lyckat resultat.

Pris: 280:-/p 2 tim, 25-120p, Utomhus maj-okt

 

Teambana

Ute i Team Parken ställs gruppen inför olika uppdrag och problem. Stor samverkan och respekt för varandras olikheter krävs för att laget skall lyckas. En handledare följer gruppen och efter varje övning sker en reflektion över hur gruppen lyckats. En aktivitet som kräver tålamod och rätt inställning. Ett pass på team-banan kan med fördel kopplas till en föreläsning inom ämnet.

Pris från 330:-/p, 2,5 tim, 10-30p, utomhus maj-okt

Scenen är er!

En ny annorlunda gruppstärkande aktivitet. en kort och enkel poängjakt skapar turordningen för att välja ämne för den föreställning som lagen efter ca 30 minuters förberedelse ska framföra för de övriga. Som hjälp att få fantasin att flöda tilldelas alla lag viss rekvisita. En demokratisk röstning berättar vilket ”teatersällskap” som blir slutsegrare. Initiativförmåga, oanade talanger och glädje ger publikens jubel.

Pris: 280:-/p, ca 2 tim, 15-70 pers. Inomhus året omBegär offert, Halv- eller heldag

 

Uppdraget

En aktivitet som är perekt för den stora gruppen. Uppdraget kan liknas vid ett organiserat kaos där alla i laget har roller att fylla. Fantasi, kreativitet, laganda och organisationsförmåga ger bra utgångsläge i poängjakten.

Pris: 220:-/p, ca 1,5-2 tim, Utomhus, 30-300p

”Uppdrag Samarbete”

Vill du gå till jobbet och veta att dina medarbetare pratar med varandra och löser de utmaningar och problem som uppkommer i verksamheten? Under en halv dag får du inspiration, energi och aha-upplevelser kring hur du som chef eller medarbetare kan påverka samarbetet i gruppen genom inspirationsföreläsning kombinerat med praktiska övningar.

Tidsåtgång: 4 tim, antal: upp till 40 pers, Pris: 895 kr/pers  ( 9300 kr min deb)” På detta så tillkommer lokalkostnad.

OBS! Samtliga priser är angivna exkl 25% moms och debiteras för minimum 10 personer.

Våra aktiviteter