Konferens & möten

Kreativa möten i en inspirerande miljö

Vi erbjuder allt från den lilla konferensen till den stora kongressen

240 meter ovanför havet ligger vår mässhall. Med 2400 kvm golvyta och 9 m i takhöjd kan vi stolt presentera en helhetslösning för den stora kongressen eller den stora mässan. Sex meter i takhöjd på nedre plan och tre meter på övre plan skapar rymd, luft, ljus och en helt igenom förvandlingsbar yta.

Här kan Ni ha fackmässa, bilsalong, utställning för maskiner, montrar, shower, konserter, modevisningar eller arrangera den stora festen för 1100 middagsgäster samtidigt. Som pricken över i:et har nästan alla lokaler en milsvid utsikt över Sundsvall och havet.

Väljer ni något av våra konferenspaket ingår alltid lunchbuffé och stannar ni över natten är vårt spa och våra aktiviteter en populär extra krydda på tillvaron hos oss. Varmt välkomna!

Aktiviteter för alla smaker

Här på Hotell Södra berget finns det alltid något att göra. Vi har aktiviteter och evenemang för festprissen, friluftsmänniskan, juniorer, seniorer, familjer och den sportintresserade. Kolla igenom vår nöjeskalender eller något av våra förmånliga paket. Givetvis kan du alltid ringa oss om du har några ytterligare funderingar.

Konferenslunch

Gäller from Måndag 16 januari
Som alternativ till dagens rätter serveras även dagligen en varm soppa med hembakat bröd.

Måndag

Kyckling med dragonsås & stekt potatis
Hokifilé med saffran & räkor

Tisdag

Boeuf Bourguignon med ris
Tomat & färskostöverbakad Sej med inlagd ättiksgurka

Onsdag

Husets lasagne
Örtbakad Alaskafilé, potatispuré & basilika aioli

Torsdag

Raggmunkar med fläsk & lingon
Torsk med kokt potatis & rödpaprikasås

Fredag

Fläskgryta med ädelost, purjolök & champinjoner
Panerad stekt strömming, skirat smör & gröna ärtor

Konferensmiddag

Måndag

Förrätt: Rimmad torsk med vinbärsbräserad fänkål, sojabönskräm & röda linser
Varmrätt: Salviastekt lammytterfilé med skogssvamp & potatisterrin smaksatt med chèvre

Tisdag

Förrätt: Rostad rotsellerisoppa med smörstekt shitakesvamp
Varmrätt: Halstrad röding med citron & inkokt fänkål

Onsdag

Förrätt: Hemgjord delikatesstallrik – rökt ren / laxroulad / chorizokorv
Varmrätt: Stekt kalventrécôte, potatiskroketter med pulled oxkind, glaserad morot & palsternacka

Torsdag

Förrätt: Carpaccio på rimmad färsk lax, ruccolacréme, lingondressing & syltade kantareller
Varmrätt: Rostad majskycklingbröst med ragu på svamp, kyckling & pancetta samt Delmonico potatis

Fredag

Förrätt: Roulad på rökt ren, pepparrotscréme, lingondressing & syltade kantareller
Varmrätt: Helstekt oxfilé, karamelliserade rotfrukter & bearnaise på brynt smör

Desserter

Tiramisu
Bakad chokladterrin med hallonsorbet
Val av dessert måste förbeställas annars överraskar köket.

Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss
Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss
  • Plan
Entré

Alnön

Visa mer