Lunch.
MÅNDAG
Oxbringa – rotmos – pepparrotssås
Vegetariskt alternativ: Rostad spetskål – brynt misosmör – pinjenötter – pecorino
TISDAG
Wallenbergare – potatispuré – rårörda lingon – skirat smör – gröna ärtor
Vegetariskt alternativ: Nasi goreng – tofu – limeyoghurt
ONSDAG
Örtbakad lax – vitvinssås – räkor – kokt potatis
Vegetariskt alternativ: Kikärtsbiffar – chipotle – ris
TORSDAG
Pankopanerad kyckling – cayennerostad potatis – pepparsås
Vegetariskt alternativ: Ricotta- och rödbetslasagne – chevré – salladslök – honung
FREDAG
Högrevsgryta – mörk öl – rotsaker – kokt potatis – crème fraiche
Vegetariskt alternativ: Tortilla – kålrabbi – sojaböna – tofu– avokadofärskost – picklad rödlök
Bordsvatten, kaffe & sallad ingår.
Serveras måndag till fredag mellan kl 11.30 - 14.00
165kr/person