Spa Vida Vyer

En upplevelse utöver det vanliga

300 meter över havet, med en närhet till himmel och horisont

Här hittar du vår exklusiva Spa avdelning Vida Vyer. Hos oss är du omgiven av en fantastisk utsikt över norrländska skogar, berg och hav. Här kan du hämta ny kraft, energi och inspiration.

På Spa Vida Vyer använder vi oss av Kerstin Florians härliga behandlingar och produkter. Dessa baseras till stor del på ingredienser från naturen så som lera, alger, aromaoljor, växtextrakt, örter och mineraler. Njut av resultatinriktade behandlingar för både ansikte, kropp, händer, fötter, massage och avkopplande terapibad.

Låt Spa Vida Vyer vara ditt första val när det kommer till resultat och avkoppling.

I vårt grundpaket Dagspa har du tillgång till turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, Kneippkur, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool, terasspool, avslappningsrum med vilovaggor, upplevelsedusch mm. Varva gärna avkopplingen med aktiviteter och rörelse i vårt nyrenoverade gym eller i Södra Bergets fina motionsspår.

Kom som du är. Hos oss ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te, frukt och kall dryck. Allt för att du ska känna dig som ny när du återvänder till vardagen.

Dagspa vardag (mån-tor) 395:-/p
Dagspa helg (fre-sön) 495:-/p
Helgpriser gäller även högtidsdagar så som alla hjärtans dag, påsk, mors dag mm.
Endast tillgång till duschmöjligheter 75:-/p, måste förbokas med oss på spa avdelningen.

ÖPPNINGSERBJUDANDE – SPA AFTER WORK

Varmt välkommen till oss och utnyttja vårat öppningserbjudande på Spa Vida Vyer.

Vår utbyggnad och totalrenovering står klar måndagen den 23/3 och det firar vi med årets första Spa After Work onsdagen den 25 mars samt onsdag 1/4 till HALVA PRISET!

Vi kan nu erbjuda hela 1300kvm med SPA faciliteter som nya pooler, bastun, tvagningsrum och mycket mera.

Ord. pris 395kr/pers, nu betalar du endast 197kr/pers.

I priset ingår en lättare förtäring. Begränsat antal platser, varmt välkommen till oss för ev. funderingar eller vid bokning. Tel: 060-671040 Email: spa@sodraberget.com

Vår utbyggnad och totalrenovering står nu klar och det firar vi med att på måndagar mellan kl 12-20 erbjuda spa även för våra mindre gäster. Vi kan nu erbjuda hela 1300 kvm med SPA faciliteter som nya pooler, bastu, tvagningsrum och mycket mera.

Minimys på Spa
Kom och mys med barnen på spa. Måndagar mellan kl 12-20.
Kom som du är. Hos oss ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te, frukt och kall dryck. Allt för att du ska känna dig som ny när du återvänder till vardagen.
Pris: 395:-/vuxen , (2 barn, 4-12år fritt per betalande vuxen)

Nyhet Årskort!
Unna dig ett unikt årskort på spaentré hos oss på Spa Vida Vyer. Där din kropp och själ får vila och hämta ny kraft och energi. En atmosfär med lugn och ro med en milsvid utsikt över skog, berg & hav.

Årskortet är personligt och är giltigt 1 år. Det kan nyttjas alla dagar under våra öppettider.
Du får även som årskortskund nyttja vårt nya gym.

Du behöver inte förboka din plats på spa, utan du har alltid en garanterad plats för dig och en vän. (medföljande vän betalar entrépris)

Personligt erbjudande till dig som är innehavare av årskort 10% på samtliga spaprodukter och spabehandlingar. Årskortet köper Ni på Spa Vida Vyer pris 3950kr/person.

Öppettider

Mån 12:00-20:00
Tis-Fre 10:00-20:00
Lör 10:00-19:00
Sön 10:00-17:00
Helgdagar/röda dagar kan ev. ha avvikande öppettider

Vi tar ej emot några kontanter längre på vår spa avdelning.

Åldersgräns 13 år.

Alla former av massagebehandlingar på gravida utförs ej före v.13

Spa behandlingar bokas direkt här via:  Boka tid
Dagspa bokas via oss
på Spa vida Vyer, Telefon: 060-67 10 40 eller spa@sodraberget.com.
Vid bokning av behandling vill vi gärna veta om det är något särskilt vi bör känna till så som allergier, sjukdomar eller graviditet. Avbokning av behandlingar samt spaentré ska göras senast 24 timmar innan ankomst, annars debiteras kostnaden.

”Yttre skönhet, inre hälsa”

Vi arbetar med Kerstin Florian. Ett hudvårdsmärke som skapar effektiva och lyxiga ansikts- och kroppsprodukter samt behandlingar med fokus på välmående. Kerstin florian erbjuder enkla hudvårdsprogram så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt och få maximala resultat.

Ledorden är ”Yttre skönhet, inre hälsa”.  Hud som ser hälsosam ut får man genom att fokusera på sitt välmående. Kerstin Florian talar om att hitta en balans mellanfyra viktiga hörnstenar. Varje hörnsten har en positiv påverkan på huden och ditt välmående. De fyra hörnstenarna är:
* Näringsrik kost
* Regelbunden motion
* Mental avslappnng
* Vård av ansikte och kropp

Läs mer på www.kerstinflorian.se eller besök webbshoppen för Kerstin Florian-produkter.

Boka tid

  

 

Erbjudande

Unna Er en härlig dag på spa. Vi erbjuder dig som är senior entré på Spaavdelningen inkl en valfri lunch för endast 345 kr/person.

Dessutom betalar ni endast 380 kr för en valfri 25 min behandling, ord pris 475 kr.

Förboka ditt besök på telefon 060-671040. Erbjudandet gäller vardagar måndag-torsdag, kl 10-16

Behandlingar

Våra Priser
Helger & kvällar (fre, lör, sön)
25 min 575 kr

50 min 875 kr
80 min 1175 kr

Vardagar innan kl 16 (mån-tor)
25 min 475 kr
50 min 775 kr
80 min 1075 kr

 

Ansikte

Ansiktsbehandling lyx – 50 eller 80 min
En avkopplande och lyxig ansiktsbehandling. Vi skräddarsyr behandlingen efter din huds behov och de resultat du vill uppnå. Behandlingen inleds med en mild peeling som avlägsnar torra hudceller och rengör på djupet. Porrengöring görs vid behov och du får en behandlande ansiktsmask, avkopplande ansiktsmassage samt avslutande serum, ögon- och dagcrème

I en 80 min behandling ingår även ögonbrynsplock, fransfärg, brynfärg och en längre ansiktsmassage med akupressur.

Gentlemen´s treat – 50 min
En lyxig behandling speciellt framtagen för män. Fungerar djuprengörande och avslappnande samt motverkar känslighet och raksveda. I behandlingen ingår rengöring, ansiktsmassage, mask, serum samt ögon- och dagcrème.

Ansiktskur – 25 min
En djuprengörande introduktionsbehandling med rengöring och mask efter din hudtyp. I behandlingen ingår också en ansiktsmassage med ansiktsolja som balanserar din hud och ger den fukt och näring.

K-lift
Ansiktsbehandlingen som ger dig ett ansiktslyft utan kirurgi. Behandlingen ger ett direkt resultat. Din hud blir spänstigare, fina linjer minimeras och fukt och näring tillförs på djupet.
Finns som 25 min, 50 min och 80 min behandling
Första tillfället du bokar en K-lift behandling rekommenderar vi alltid en av de två längre behandlingarna på 80 eller 50 min.

Vid en kur på 6 st tillfällen betalar du endast för 5 st tillfällen. Du bestämmer själv om dina behandlingar ska vara 25, 50 eller 80 minuter.

Kropsbehandlingar

Kroppsinpackningar
En inpackning är ett härligt sätt att få en riktig Spaupplevelse. I alla våra inpackningar får du njuta av en ansiktskur med ansiktsrengöring, mask och massage medans du ligger inpackad.

Spirulianinpackning – 80 min
Energigivande inpackning med spirulina alger som ger kroppen nödvändiga vitaminer, mineraler och proteiner. Behandlingen inleds med en skrubb för att förfina huden och med hjälp av ingefära, jojoba och bambu sätta fart på cirkulationen och ta bort torr hud. Behandlingen har en lystergivande och utrensande effekt. uppge vid bokning om ni har problem med sköldkörteln.

Blivande mamma – 50 min
Behandlingen börjar med en mild skrubb av hela kroppen därefter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande multivitamin kroppslotion samt en ansiktskur.

Skrubb

Turkish skrubb – 25 min
En energigivande och uppfriskande saltskrubb med eukalyptusolja som är rik på mineraler och spårämnen. Detta är vår mest kraftfulla skrubb.

Kamomille skrubb – 25 min
En mild skrubb med finmalda pimpstenskorn som passar utmärkt för en känslig torr hy.

Massage

Nyhet! Bambu Massage – 50/80 min
En kraftfull massage som når djupet i musklerna. Massagen görs med varma bambu pinnar och en värmande ingefärsolja. Perfekt för ömma stela muskler.

Antistressbehandling – 50 min
En uppskattad kombinationsbehandling med nacke och ryggmassage, ryggpeeling och en avslutande ansiktskur med rengöring, mask samt en avkopplande ansiktsmassage.

Klassisk massage – 50 min
En kraftfull massage där man släpper på spänningar och ökar blodcirkulationen i musklerna.

Spa-massage – 50 min
En mjuk och lugnt avslappnade massage, där syftet är total avkoppling.

Aromamassage – 50 min
En avkopplande massage i en väldoftande och återfuktande kroppsolja. Du väljer själv vilken olja och effekt som passar dina behov.

Hot Stone Massage – 50 min
En mjuk och avslappnande kroppsmassage med varma lavastenar och aromatsika oljor.

Nacke/rygg – 25 min
Klassisk massage där vi fokuserar 25 min på att mjuka upp ryggen, nacke och axlar.

Skalpbehandling – 25 min
Ansikte, dekolletage och skalpmassage.

Fötter

Fotkur – 25 min
Fotbad, peeling, fotmassage och efterbehandlande kräm.

Terapibad

Mineral Wellnessbath – 25 min
Ett mineralbad rikt på bland annat magnesium. Kroppen får hjälp att rensa ut och återfinna balans. Ett bad som effektivt hjälper dina muskler att slappna av och återhämta sig.

Eukalyptusbath – 25 min
Ett bad som har uppiggande och stimulerande effekt för sinnet. Hjälper stela muskler och leder att slappna av.

Lavendelbath – 25 min
Det här badet hjälper dig att gå ner i varv och ger avslappning för både kroppen och sinnet.

Ögonen

Fransförlängning 1095 kr
Frans
påfyllning 1,5 h 550 kr
Franspåfyllning 1 h 450 kr
Volymfransar 1495 kr
Volymfransar påfyllning 1,5 h 750 kr
Volymfransar påfyllning 2 h 850 kr
Lashlift/permanent fransböjning 50 min 795 kr
Brynformning frans- och brynfärg
475 kr
Brynformning och brynfärg
375 kr
Frans- och brynfärg
375 kr
Brynplockning
199 kr
Brynfärg 199 kr
Fransfärg 199 kr

*Vi kan även erbjuda vaxning, fråga oss för att få mer information och priser.

Lyxa till det med ett av våra spapaket

Vida Vyers lyxspadag – 80 min
I denna populära behandling får du allt du behöver för att kropp och själ ska komma i varv och få återhämtning. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage. Du får sedan en helkroppsskrubb följt av en inpackning med spirulina som är energigivande och näringsrik för din hud. När du ligger i inpackningen får du njuta av en ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ett mineralrikt kurbad. Ni har även tillgång till hela spaavdelningen under dagen.
1595 kr/person inkl lunch. Uppge vid bokning om ni har problem med sköldkörteln.

Spirulina Wellness – 80 min
En energigivande inpackning med spirulina alger som ger kroppen nödvändiga vitaminer, mineraler och proteiner. Behandlingen inleds med en skrubb för att förfina huden och med hjälp av ingefära, jojoba och bambu sätta fart på cirkulationen och ta bort torr hud. Under inpackningen får du njuta av en ansiktskur och som avslutning får du en vitaminrik kräm som appliceras på hela kroppen.Ni har även tillgång till hela spaavdelningen under dagen.
1595 kr/person inkl lunch