Spa Vida Vyer

En upplevelse utöver det vanliga

300 meter över havet, med en närhet till himmel och horisont

Här hittar du vår exklusiva Spa avdelning Vida Vyer. Hos oss är du omgiven av en fantastisk utsikt över norrländska skogar, berg och hav. Här kan du hämta ny kraft, energi och inspiration. På Spa Vida Vyer använder vi oss av Kerstin Florians härliga behandlingar och produkter. Dessa baseras till stor del på ingredienser från naturen så som lera, alger, aromaoljor, växtextrakt, örter och mineraler. Njut av resultatinriktade behandlingar för både ansikte, kropp, händer, fötter, massage och avkopplande terapibad. Låt Spa Vida Vyer vara ditt första val när det kommer till resultat och avkoppling. I vårt grundpaket Dagspa har du tillgång till turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool, terasspool, ”tysta rummet” med avslappningsvaggor, upplevelsedusch, vilobastu mm. Varva gärna avkopplingen med aktiviteter och rörelse i vårt nyrenoverade gym eller i Södra Bergets fina motionsspår. Kom som du är. Hos oss ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te, frukt och kall dryck. Allt för att du ska känna dig som ny när du återvänder till vardagen.

Dagspa (mån-tor) 395:-/p fre-sön 495:-p. Helgpriser gäller även högtidsdagar så som påsk, mors dag, kristi himmelfärd mm. Endast tillgång till duschmöjligheter 75:-/p, måste förbokas med oss på spa avdelningen.

Yoga Premiär 1 september! Nu erbjuder vi Yoga pass på Södra Berget. 
Tisdagar kl 17:00-18:00
Torsdagar kl 19:00-20:00
Lördagar kl 09:30-10:30
Prova på pris under september: 100:-/pass (ordinarie 200:-) Anmälan görs till Spa Vida vyer på 060-671040, e-mail: spa@sodraberget.com. Bokar man Dagspa entré på Spa Vida Vyer så ingår yoga passet i priset.

SPA AFTER WORK varje onsdag fram tills jul med start 2 september.
Varmt välkommen till oss! Vår utbyggnad och totalrenovering står nu klar. Vi kan nu erbjuda hela 1300kvm med magiska SPA faciliteter som nya pooler, bastu, tvagningsrum och mycket mera. 395:-/person. I priset ingår lån av badrock, tofflor, samt middag bestående av en fräsch Poké Bowl. Begränsat antal platser, varmt välkommen till oss för ev. funderingar eller vid bokning. Tel: 060-671040 Email: spa@sodraberget.com

Minimys på måndagar, åldrarna 4-12 år
Kom och mys med barnen på spa. Måndagar mellan kl 11-20. Kom som du är. Hos oss ingår, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te, frukt och kall dryck. Allt för att du ska känna dig som ny när du återvänder till vardagen. Pris: 395:-/vuxen , (2 barn, 4-12 år fritt per betalande vuxen)

Nyhet Årskort! Unna dig ett unikt årskort på spaentré hos oss på Spa Vida Vyer. Där din kropp och själ får vila och hämta ny kraft och energi. En atmosfär med lugn och ro med en milsvid utsikt över skog, berg & hav. Årskortet är personligt och är giltigt 1 år. Det kan nyttjas alla dagar under våra öppettider. Du får även som årskortskund nyttja vårt nya gym. Du behöver inte förboka din plats på spa, utan du har alltid en garanterad plats för dig och en vän. (medföljande vän betalar ordinarie pris) Personligt erbjudande till dig som är innehavare av årskort 10% på samtliga spaprodukter och spabehandlingar. Årskortet köper Ni på Spa Vida Vyer pris 4950kr/person.

Öppettider

Mån-tor 11:00-22:00
Fre 11:00-24:00
Lör 11:00-23:00
Sön 11:00-17:00
Helgdagar/röda dagar kan ev. ha avvikande öppettider
Vi tar ej emot några kontanter längre på vår spa avdelning.
Åldersgräns 13 år (måndagar är även barn 4-12 år välkomna)
Alla former av massagebehandlingar på gravida utförs ej före v.13

Dagspa bokas via oss på Spa vida Vyer, Telefon: 060-67 10 40 eller spa@sodraberget.com.
Vid bokning av behandling vill vi gärna veta om det är något särskilt vi bör känna till så som allergier, sjukdomar eller graviditet.
Avbokning av behandlingar samt spaentré ska göras senast 24 timmar innan ankomst, annars debiteras kostnaden.

”Yttre skönhet, inre hälsa”

Vi arbetar med Kerstin Florian. Ett hudvårdsmärke som skapar effektiva och lyxiga ansikts- och kroppsprodukter samt behandlingar med fokus på välmående. Kerstin florian erbjuder enkla hudvårdsprogram så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt och få maximala resultat. Ledorden är ”Yttre skönhet, inre hälsa”.  Hud som ser hälsosam ut får man genom att fokusera på sitt välmående. Kerstin Florian talar om att hitta en balans mellanfyra viktiga hörnstenar. Varje hörnsten har en positiv påverkan på huden och ditt välmående. De fyra hörnstenarna är: * Näringsrik kost * Regelbunden motion * Mental avslappnng * Vård av ansikte och kropp Läs mer på www.kerstinflorian.se eller besök webbshoppen för Kerstin Florian-produkter.       

Erbjudande

Unna Er en härlig dag på spa. Vi erbjuder dig som är senior, entré på Spaavdelningen inkl en valfri lunch för endast 345 kr/person. Dessutom betalar ni endast 380 kr för en valfri 25 min behandling, ord pris 475 kr. Förboka ditt besök på telefon 060-671040. Erbjudandet gäller vardagar måndag-torsdag, kl 11-16
Boka din behandling här: https://www.bokadirekt.se/places/spa-vida-vyer-34007

Behandlingar

Våra Priser Helger & kvällar (fre, lör, sön)
25 min 675 kr
50 min 975 kr
80 min 1275 kr
Vardagar innan kl 16 (mån-tor)
25 min 475 kr
50 min 775 kr
80 min 1075 kr
 

OBS! Avbokning av behandlingar & dagspa kan göras senast 24h innan ankomst. Därefter debiteras fullt pris.

Antistressbehandling – 50 min En uppskattad kombinationsbehandling med nacke och ryggmassage, ryggpeeling och en avslutande ansiktskur med rengöring, mask samt en avkopplande ansiktsmassage.

Blivande mamma – 50 min Behandlingen börjar med en mild skrubb av hela kroppen därefter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande multivitamin kroppslotion samt en ansiktskur.

Klassisk massage
– 50 min En kraftfull massage där man släpper på spänningar och ökar blodcirkulationen i musklerna.

Nacke/rygg – 25 min Klassisk massage där vi fokuserar 25 min på att mjuka upp ryggen, nacke och axlar.

Vida Vyers lyxspadag – 80 min I denna populära behandling får du allt du behöver för att kropp och själ ska komma i varv och få återhämtning. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage. Du får sedan en helkroppsskrubb följt av en inpackning med spirulina som är energigivande och näringsrik för din hud. När du ligger i inpackningen får du njuta av en ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ett mineralrikt kurbad. Ni har även tillgång till hela spaavdelningen under dagen.
1595 kr/person inkl lunch vardagar: mån-tor. 1795:-/person fre-sön. Uppge vid bokning om ni har problem med sköldkörteln.